Een pro deo echtscheidingsadvocaat nodig? Aan het begin van elk jaar zien we een golf van echtscheidingen als gevolg van het feit dat ze de afgelopen twaalf maanden getrouwd waren en onvermijdelijk niet aan de verwachtingen konden voldoen. Als u van plan bent te gaan scheiden. Dan moet u eerst beslissen of u wilt dat de echtscheiding wordt aangevochten of niet. Wat betekent dit?

Zijn er nog andere termen die ik moet weten? Kan ik mezelf in de rechtbank vertegenwoordigen als ik dat wil?

 

Wat is een juridische scheiding?

 

Wanneer de meeste mensen denken aan scheiden. Stellen ze zich ofwel de totale vernietiging van een huwelijk voor of individuele koppels die het uitvechten over eigendom. Maar wat gebeurt er als je je eigen weg wilt gaan, maar de dingen niet wilt beëindigen met een drama? Als dat is wat u zoekt. Is scheiding van tafel en bed misschien een optie. Juridische scheiding stelt paren in staat om gescheiden te leven met behoud van financiële en ouderlijke rechten. Echtparen zijn niet verplicht om bij elkaar te blijven tijdens de scheiding van tafel en bed. Wat iets anders is dan een nietigverklaring. U heeft rechtsbijstand nodig als u van tafel en bed wilt scheiden. Een goede familierecht advocaat in uw land kan uw opties met u doornemen. En ook kan hij het benodigde papierwerk indienen. In sommige gevallen zonder kosten voor u.

pro deo advocaat

Wat als ik me zorgen maak over mijn veiligheid?

 

Als u om welke reden dan ook denkt dat het niet veilig voor u is om met een famillierecht advocaat te praten, hang dan op. Bel uw plaatselijke instantie voor huiselijk geweld. Probeer ons ook te zoeken met behulp van ons hotlinenummer op Google. Dit kan u wat extra tijd en privacy geven als er iemand in de buurt luistert. Zoals altijd. Weet dat we niet in staat zijn om ‘s nachts of in het weekend te reageren. Tenzij er zich een noodsituatie voordoet en onze advocaten onmiddellijk aanwezig moeten zijn om effectief te kunnen reageren. Advocatenkantoor Ahmadi zal er alles aan doen om tijdens kantooruren weer contact met u op te nemen.

 

Kan ik zelf afspraken maken?

 

Het korte antwoord is ja. Het is mogelijk voor stellen die niet worden vertegenwoordigd door advocaten om hun eigen juridische overeenkomsten op te stellen. Maar is het aan te raden? Helaas niet. Hoewel sommige advocaten misschien zeggen dat het voor amateurs mogelijk is om bindende huwelijkse voorwaarden en scheidingsovereenkomsten op te stellen. Dan raden we het niet aan. Zelfs niet voor advocaten zoals wij. Waarom? Omdat fouten en misverstanden gebeuren, die op den duur tot hartzeer kunnen leiden wanneer een overeenkomst zonder professionele begeleiding tot stand is gekomen. Bovendien vereisen zakelijke transacties of verkopen van commercieel onroerend goed van aanzienlijke waarde over het algemeen een afzonderlijke vertegenwoordiging door een advocaat en niet alleen onderhandelingen tussen echtgenoten of partners.

echtschedingsadvocaat

Wat betekent een onbetwiste echtscheiding?

 

Voor een onbetwiste echtscheiding onderhandelt een paar zelf over de voorwaarden. En, als ze tot een akkoord komen, legt dit ter goedkeuring voor aan een rechter. Een onbetwiste echtscheiding is het beste voor stellen die het over alles eens zijn. Het is zo dichtbij als je ooit zult komen om vals te spelen bij een scheiding. Een ervaren advocaat kan uw overeenkomst opstellen of onderhandelen en ervoor zorgen dat u uw rechten onder de Nederlandse wet volledig begrijpt. Je zou denken dat jezelf vertegenwoordigen goedkoper zou zijn dan het inhuren van een professionele pro deo advocaat of een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam. Maar de kans is groot dat het je uiteindelijk meer gaat kosten dan wanneer je nu iemand belt en jezelf maanden van stress bespaart.

 

Wanneer kan ik het alleen?

 

U wilt met uw echtgenoot praten over het onderhandelen over uw eigen overeenkomst. Op deze manier zijn jullie er allemaal zeker van dat aan jullie beide interesses wordt voldaan. Hey is iets dat jullie geen van beiden het gevoel zullen hebben dat jullie zijn gesteund. Zo niet, zoek dan een echtscheidingsadvocaat bij u in de buurt. In Nederland zijn er wetten waardoor alle advocaten (notarissen) ten minste 10% van hun zaken pro deo moeten behandelen. Het wordt echter als onethisch beschouwd voor advocaten (notarissen) om meer op zich te nemen dan ze aankunnen en er is een groot aanbod van advocaten beschikbaar voor rechtsbijstand.

 

Wat als we kinderen hebben?

 

Het gaat niet alleen om het verdelen van uw vermogen. Echtscheiding gebeurt niet in een vacuüm. Het raakt alle betrokkenen, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Advocatenkantoor Ahmadi zal ervoor zorgen dat zowel ouders als hun kinderen kinderbijslag ontvangen en dat voor elke ouder voogdijregelingen worden getroffen op basis van wat het beste is voor jullie allemaal, en dat de kosten voor iedereen laag blijven. Het is onze taak om uw belangen te beschermen en ervoor te zorgen dat uw gezin financiële zekerheid heeft. Niet alleen tijdens uw scheiding, maar ook in de toekomst.

Pro deo echtscheidingsadvocaten

Heb ik een pro deo echtscheidingsadvocaat nodig?

 

Wanneer kunt u het beste een pro deo echtscheiding advocaat inschakelen? Zoals eerder vermeld, is het altijd een goede gewoonte om een ​​advocaat te raadplegen. Als geld echter uw enige reden is om er geen in dienst te nemen. Bieden de meeste rechtbanken pro-bono juridisch advies. Deze advocaten hebben doorgaans minder ervaring maar weten hoe een gerechtelijke procedure werkt. Zij zullen u in de goede richting wijzen van iemand die voldoende ervaring heeft met dergelijke zaken. Ze kunnen mogelijk ook een eerste of korte consultatie geven via Skype. Zorg ervoor dat je het vraagt.

 

Waar vind ik iemand die gratis/lage kosten juridische hulp biedt?

 

Een Advocaat is over het algemeen niet zo makkelijk te vinden. Veel advocaten weigeren deze zaken omdat ze niet genoeg geld bieden. Anderen hebben wachtlijsten van wel drie jaar. Dit waardoor ze voor veel stellen die direct hulp nodig hebben totaal onbereikbaar zijn. En degenen die pro bono juridische diensten aanbieden, zijn beperkt met betrekking tot waar ze hun diensten aanbieden. Meestal alleen grote steden of grote steden met een hoge bevolking. Voor mensen die in afgelegen gebieden wonen, kan het te moeilijk zijn om iemand te vinden die advies geeft of uw zaak op pro bono basis behandelt. Wat kan resulteren in jarenlang (tevergeefs) proberen juridische ondersteuning te vinden.

 

De beste van Nederland

 

Als het gaat om scheiden. Komt er veel bij kijken. Het is belangrijk dat beide partijen alles hebben wat ze nodig hebben en op de hoogte worden gehouden tijdens elke stap van hun zaak. De beste plaats voor iemand die door een echtscheiding gaat om hulp te zoeken is met een pro deo echtscheidings advocaat. Een pro deo advocaat zal werken met mensen die zich geen advocaat kunnen veroorloven. Maar toch juridische bijstand willen tijdens hun scheiding of andere juridische kwestie. Bij deze advocaten zijn er geen kosten tenzij uw zaak voor de rechtbank is gewonnen of vooraf is geregeld. Voor de meeste mensen die voogdij over kinderen zoeken, partneralimentatie of eigendomsverdeling zoeken. Dat is het inhuren van een echtscheiding advocaat misschien alles wat nodig is tijdens hun scheidingsperiode.

advocatenkantoor ahmadiKwaliteit

 

Mensen gaan om verschillende redenen door echtscheidingen. Het maakt niet uit waarom. Als je er een doormaakt, is het een moeilijk en stressvol proces. Veel mensen kunnen zich geen juridische hulp veroorloven. Maar dat betekent niet dat ze alles zelf moeten regelen.

Rotterdam

Woont u in of nabij Rotterdam, dan is de advocatenkantoor Ahmadi de advocaat ​​in uw zaak zonder uurtarief. Een pro bono juridisch team bestaat uit reguliere advocaten die ervoor hebben gekozen om een ​​deel van hun tijd te besteden aan het helpen van mensen met zaken waarin ze normaal gesproken geld zouden vragen. Deze advocaten vertegenwoordigen niet elke cliënt die ze zien. Maar richten zich op zaken van slachtoffers van huiselijk geweld en immigranten die het risico lopen te worden uitgezet.

 

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

 

Het advocatenkantoor waar wij als advocaat werkzaam zijn, Advocatenkantoor Ahmadi, gevestigd aan de Boompjes 40 3011XB Rotterdam. Als u contact met ons wilt opnemen, stuur dan een e-mail via onze website en wij zullen binnen 24 uur reageren. We hebben ook telefoonnummers beschikbaar als u ons meteen wilt spreken; maar vanwege de beperkte tijd bieden we geen telefonische consulten aan. Als een cliënt wenst dat wij telefonische diensten verlenen, kan hij het beste onze juridische diensten inhuren, zodat wij effectief ervaren begeleiding kunnen bieden in alle stadia van hun zaak.