Skip to content Skip to footer
kies voor

Duidelijkheid en transparantie

Bij Advocatenkantoor Ahmadi staat transparantie centraal in onze benadering van tarieven en kosten. Wij geloven dat helderheid over financiële aspecten net zo belangrijk is als juridische expertise.

Daarom bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om het tariefbeleid te begrijpen en te kiezen wat het beste bij hun behoeften past.

Transparantie in kosten:

Uurtarief

Het uurtarief wordt bepaald uitgaande van het door Advocatenkantoor Ahmadi periodiek vast te stellen basisuurtarief, welk tarief wordt vermenigvuldigd met een factor die afhankelijk is van het financiële belang en de mate van spoedeisendheid die met de opdracht is gemoeid.

Neem contact op

Duidelijke begeleiding:

Vast tarief

Het is tevens mogelijk om voor de gehele zaak een vast tarief overeen te komen. Het voordeel van een vast tarief is dat de cliënt helderheid heeft over de kosten en precies weet waar hij aan toe is gekomen.

 

Neem contact op
over

Rechtsbijstand verzekering

Indien u beschikt over een rechtsbijstandverzekering, dan kan het zijn dat dat uw geschil onder de dekking valt.

U heeft een vrije advocaatkeuze en dit betekent dat u dus voor ons kantoor kunt kiezen en de kosten door uw verzekeraar kan laten uitkeren. U heeft als verzekerde vaak recht op kosteloze rechtsbijstand van een advocaat van uw keuze.

Verzekeringsmaatschappijen proberen vaak uw zaak af te doen met hun eigen juristen en advocaten. U hoeft dit niet te accepteren. U mag dus zelf een advocaat naar keuze inschakelen.  U kunt dus ook met een rechtsbijstandsverzekering bij ons terecht

Veelgestelde vragen

U kunt de voorwaarden voor gefinancierde rechtsbijstand vinden op de website van de Raad voor de Rechtsbijstand (www.rvr.org). Onze advocaten kunnen u ook begeleiden bij het bepalen of u in aanmerking komt tijdens een consult.

Er geldt een vast uurtarief voor alle zaken. De uiteindelijke kosten hangen af van het aantal bestede uren in een zaak. 

Ja, er kunnen bijkomende kosten zijn, zoals griffierechten of deurwaarderskosten. Deze worden vooraf met u besproken, en deze kosten vallen mogelijk niet onder het bereik van gefinancierde rechtsbijstand.

De tarieven kunnen variëren op basis van de aard en complexiteit van elke zaak. Tijdens een eerste consult bespreken we uw specifieke situatie en stellen we tarieven voor die passen bij de vereisten van uw zaak.

U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 06-43211138 of door een e-mail te sturen naar info@advocatenkantoorahmadi.nl. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en uw tariefsituatie te bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

Stichting Derdengelden

Advocatenkantoor Ahmadi beschikt niet over een Stichting Derdengelden en wij kunnen dan ook geen derdengelden ontvangen.  Hiervan hebben wij, conform artikel 6.21 lid 3 Verordening op de advocatuur (Voda), melding gedaan bij de Orde van Advocaten Rotterdam.