Skip to content Skip to footer

U kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het online contactformulier op onze website.

De kosten variëren afhankelijk van het type zaak. Wij bieden vaak een eerste gratis consult om uw zaak te bespreken en de kosten in kaart te brengen.

De duur hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de zaak en de medewerking van beide partijen. We streven ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Een ouderschapsplan regelt zaken met betrekking tot kinderen na een scheiding, zoals omgangsregelingen en financiële verantwoordelijkheden. Het bevordert een gezonde co-ouderschapsrelatie.

Neem onmiddellijk contact met ons op om de details van de situatie te bespreken. We zullen u adviseren over de stappen die u kunt ondernemen.

Ja, we hebben expertise in internationale zaken, waaronder internationale echtscheidingen en boedelverdeling.

Een goed huwelijkscontract kan belangrijke zaken regelen, zoals vermogensverdeling en alimentatie. Het kan geschillen verminderen en de afhandeling van zaken bij een eventuele scheiding vergemakkelijken.

Kon je niet vinden wat je zocht? Voel je vrij om je vraag hieronder te stellen.